Anuncis de Llevant i Murcia
www.cursosdenautica.cat
info@cursosdenautica.cat


 
  Anuncis - Publicitat
 
  
  Espai reservat per a la seva empresa.
Obsequiem a tots els nostres col·laboradors amb dues pàgines WEB situades a la primera pàgina dels principals cercadors.
 


Yacht Marine     Mes informacio

Venda d'embarcacions noves i d'ocasio.
Yacht Brokers. Serveis nautics. Distribuidor oficial de BENETTI SD, HATTERAS i C&N.
CASTELLO, ALACANT, DENIA, CARTAGENA

www.yachtmarine.net


Mon Nautic Pintats, S,L.

Mes informacio

Pintura, tractaments anti-osmosis i manteniment en generalde la seva embarcacio. Seus al Escar del Port Premia de Mar, Forum Barcelona (Sant Adria) i Escar del Port Olimpic. Hem realitzat el Pavello Pont a la Expo Zaragoza 2008.
Edifici Club Nautic
PREMIA DE MAR (Barcelona)
Tel. 608 132 429


Solé, S.A.

Motors Marins Diesel, Grups Electrogens Marins i Accessoris Nautics, helices nautiques, eixos, tallacaps, etc.
Tel. 93 775 14 00 MARTORELL (Barcelona)
www.solediesel.comTechos Sabadell      Mes informacio

Suministre, col·locacio i instal·lacio de falsos sostres en alumini, P.V.C i fusta. Sostres registrables. Tabiqueria, Estanteries i Divisories en Pladur. 
Instal·lacio d'obra seca, Carto Guix. (Pladur).
Techos Sabadell. Aillament termic i acustic.
Solucions en acustica. Insonoritzacio de vivendes i locals comercials.
XATIVA, ELDA, ALACANT

www.techossabadell.esAlbert Segura : videos & Co.  Mes informacio

Continguts audiovisuals i multimedia. Noticies reportatge i videoclip. Director de Radio Metropol. Corresponsal del Periodico de Catalunya al Valles. Corresponsal de Catalunya Radio al Valles.
Totes les webcam del mar. Webcams de l'estat del mar a Catalunya. Web cams de les comarques de Catalunya.
CERDANYOLA del VALLES (Barcelona)

www.radiometropolfm.tkRectificadora Tècnica, S.L.    Mes informacio

Reparacio de motors i venda de recanvis per embarcacions esportives i professionals. Peces de motor per MERCRUISER, VOLVO, OMC etc. Rectificadora Tecnica SL. Motors marins reconstruits. Especialistes amb recanvis marins interns per a motors amb base GENERAL MOTORS i FORD. Importadors directes de U.S.A. Presupostos sense compromis.
VALENCIA, ALICANTE, MURCIA, XATIVA (Valencia)
www.retecsl.comla casa

Interiorisme. Reformes integrals i generals de pisos, cuines, banys. Reformes de lavabos, tendes, locals, fontaneria, electricitat. Decoracio de cuines, banys.
Arquitectura de viviendes i oficines. Climatizacio, parket, alumini, etc

C/ G irona, 93. 08009 BARCELONA
Tel. 93 459 06 50. Fax. 93 476 17 11
rlacasa@teleline.esOptica Guinart        Mes informacio

La seva optica a "El cor de la ciutat". A Sant Andreu. BARCELONA. Tot tipus de montures. Tot tipus de lentilles. Graduacio de la vista. Tensio i pressio ocular. Vidres polaritzats. Audifons. Titani. Algunes de les nostres marques: LOTUS, ARNETTE, ADIDAS, SILHOUETTE, CAROLINA HERRERA etc.
C/ Gran de Sant Andreu, 308
08030
BARCELONA
Tel. 93 311 87 06BETARA     Mes informacio

El rebost del Lluçanes. Fabrica i elaboracio de formatge, embutit i pernil artesanal. Fabricant d'alimentacio artesanal. Gastronomia i menjar mediterrani del Pirineu, Lluçanes, Osona, Vic,
Perafita, Olost. Venta on-line (online). Distribucio
d'alimentacio dietetica i artesanal mediterrania de Catalunya.
OLOST de Lluçanes (Barcelona)

www.betara.cat

Asbert Instal.lacions, SL.      Mes informacio

Asbert Instal·lacions, SL, Biocool, Mist and Fog,
Heat and Hot, Termigo Microclimas, Biocool. Equips Evaporatius. Terres i catifes radiants elèctrics. Radiadors halògens. Refredament de naus i locals industrials o comercials. Control d'humitat. Ventilació Industrial. Control i disminució d'olors i pols. Climatització en exteriors. Mobiliari urbá climatitzat. Solucions per al Estrès tèrmic en indústria. Climatització i Bioclimatització residencial. Projectes i assessorament professional a Arquitectes, enginyers, empreses instal·ladores. Especialitzats en Logística, químiques, alimentàries, farmacèutiques, plàstics, arts gràfiques, embalatges i relacionats. Delegacions a Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona. Castellón, Huesca i Zaragoza.
IGULADA (Barcelona)

www.asbert.comDisseny Webs Barcelona     Mes informacio

Disseny Webs Barcelona. Posicionaments de pàgines webs, creació de pàgines webs, manteniment de webs, disseny de pàgines webs, redisseny de webs, posicionament de webs, dissenys corporatius de webs, alta en cercadors, posicionament de webs en cercadors, creació d'etiquetes web, enllaços amb webs de qualitat, dominis, allotjaments per a la seva web. Hosting Web.
BARCELONA (Barcelona)

www.dissenywebs.esNautecnic Maritim, S.L.

Mecanica i electricitat nautica. Reparacio de tot
tipus de motors. Instal·lacio de motors nous. Canvi de motors. Instal·lacions electriques en general. Nautecnic Maritim. Manteniments electrics
i mecanics (olis, filtres, bateries, etc), de la seva embarcacio.
El seu taller mecanic en el Port Olimpic.

Escullera del Poble Nou. Local 10. Port Olimpic BARCELONA
Tel y Fax 93 221 51 35 / 625 106 897CORSO PATENTE NAUTICA.
SCUOLA NAUTICA.     
Ma le informazioni

Patente Nautica entro le 12 miglia. Motore, vela-motore. Abilitazione La patente è obbligatoria in particolare, questa patente permette il comando di unità da diporto fino ad una lunghezza di 24 metri, restando entro le 12 miglia dalla costa. PATENTE NAUTICA VELA E/O MOTORE ENTRO LE DODICI MIGLIA.
Patente Nautica senza limiti. Motore, vela-motore. Abilitazione La patente è obbligatoria in particolare, questa patente permette il comando di unità da diporto fino ad una lunghezza di 24 metri, senza alcun limite di distanza dalla costa.
BARCELONA
www.cursosdenautica.catCURSOS NAUTICA ARGENTINA
    
Mes informacio

Realizamos Cursos de Conductor Nautico, Timonel a motor y vela, Patron, Piloto, GPS, Radio, Meteorologia Nautica, Mecanica Nautica y todo lo relacioneado con la enseñanza de la nautica deportiva.
BARCELONA
www.cursosdenautica.catCURSOS DE RAFTING,
REM, KAYAK, PIRAGUA     
Mes informacio

Una forma divertida de realitzar els Cursos de Rem, Cursos de Kayak (kajak), Cursos de Piraguamisme. Cursos de Rafting. Sortides guiades a Barcelona, Costa Brava. Sortides a rem. Vina amb els teus amics i familiars a passar-ho be amb nosaltres a Barcelona, Costa brava, Sort, La Seu d'Urgell, Llarvosi, Castelldefels, Pallars Sobira, Tarragona, Mallorca, Menorca, Eivissa, Ibiza, Formentera. Descens del Rio Sella.
BARCELONA
www.cursosdenautica.catLineas    Mes informacioCursos de Nautica en Barcelona

Cursos de Nautica a Barcelona, a Bcn, a Sabadell, a Cerdanyola, a Girona, a Tarragona, a Lleida. Cursos de Patro de Navegacio Basica, Patro d'Embarcacions d'esbarjo (PER) - (PEE), Patro de Iot. Lloguer d'embarcacions, vaixells, velers, motores (charters) a Barcelona i balears. Comiats de solter i comiats de soltera amb un vaixell. A la mar. Tambe anunciem la seva empresa a la nostra WEB. Anuncis de nautica, financers, edificacio, restaurants, industria, alimentacio i comerç, etc.
BARCELONA
Tels. 93 346 37 99 / 629 558 105 / 609 622 232

www.cursosdenautica.cat


 


Cursosdenautica.cat
Tel. 93.346.37.99 - 629.558.105 - 609.622.232
Contacte Skype: Cursosdenautica.com

Horari de trucades: de 9 a 23 hores els 7 dies de la setmana.

www.cursosdenautica.cat
info@cursosdenautica.cat